
Restaurant in Grou gewenst? Een restaurant waar je luncht of dineert in een knusse ruimte of lekker in de zon op het terras? Waar jong en oud zich thuis voelt en waar je een menukaart boordevol klassieke gerechten met een wereldse twist vindt? Of je nu een restaurant zoekt voor een etentje ter gelegenheid van een jubileum, een verjaardag of gewoon omdat uit eten gaan bij Amicaal hartstikke gezellig is: je bent verzekerd van lekker eten, bediening met een glimlach en een gezellige sfeer. Kies uit het aanbod van onze menukaart, of organiseer een etentje op maat. Bij Amicaal hebben we een verrassend aanbod van keuzemenu’s, proeverijen, walking dinners en buffetten tot jouw beschikking.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Ronald en Sellie denken graag met je mee. Bel ons op 0566-623030 of 06-41150711 of stuur een mailtje naar info@amicaalgrou.nl.
Lunchsuggestie 1
Rustiek brood (50 g.) belegd met:
- Carpaccio met basilicummayonaise, pesto, Reypenaer kaas en macadamia
- Geitenkaas, walnoten, gegrilde paprika en balsamicostroop
- Zalm met komkommer, mosterd, dille en creme fraiche
- Beenham met honingmosterdsaus, zontomaat en pijnboompitjes
- Turf gerookte ham met mozarella, vijg en en dadelstroop
Lunchsuggestie 2
Mini clubsandwich carpaccio met basilicummayonaise, pijnboompitjes en Reypenaer kaas
Mini clubsandwich Ceaser met kip, parmezaan, anjovismayonaise, gekookt ei en gedroogd spek
Mini clubsandwich gerookte zalm met komkommer, mosterd, dille en creme fraiche
Uit te breiden met:
- Warme snack
- Minisoepje
Dinersuggestie 1
Keuze uit 2 verschillende soepen
Hoofdgerecht keuze uit
Vis
Rundvlees
Gevogelte
Varkensvlees
Met bijpassend garnituur en saus afhankelijk van het seizoen
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Dinersuggestie 2
Keuze uit 2 voorgerechten
Vis of vlees
Hoofdgerecht keuze uit
Vis
Rundvlees
Gevogelte
Varkensvlees
Met bijpassend garnituur en saus afhankelijk van het seizoen
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Dinersuggestie 3
Proeverij van 4 voorgerechten gepresenteerd in het midden van de tafel.
Minisoepje, vis, vlees, vegetarisch
Hoofdgerecht keuze uit
Vis
Rundvlees
Gevogelte
Varkensvlees
Met bijpassend garnituur en saus afhankelijk van het seizoen
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Uit te breiden met:
-Broodplankje
-Warme groente
-Gebakken aardappelen
-Dessert van de kaart
-Dessert proeverij
Stamppot buffet
Vanaf 20 personen
- Stamppot boerenkool
-Stamppot zuurkool
-Stamppot hutspot
-Speklapjes
-Gehaktballetjes
-Rookworst
-Spekjes
-Echte jus
-Mosterd
-Tafelzuren
Buffet
Vanaf 20 personen
Brood en vleessoorten
-Ambachtelijk desembrood met diverse smeersels (aioli, knoflookboter, tomaten tapenade)
-Carpaccio met pesto, Reypenaar, gemarineerde artisjok en balsamico
-Kalfsmuis met tonijnmayonaise, gepofte kappertjes en Granny Smith
Salades en Zalm
-Aardappelsalade met serranoham, ei, bieslook en tomaatjes
-Pastasalade met geitenkaas, zontomaat, pijnboompitjes en verse spinazie
-Poke bowl met zalm, avocado, ingelegde gember, wakame, wortel, paprika, sesamdressing en wasabimayo
Warm buffet
-Thaise rode kipcurry met bosui, sugersnaps en wortel
-Rendang met paprika, boontjes, gebrande nootjes en koriander
-Kippendij spies met saté saus, bosui en gebakken uitjes
-Beenham in klem met honing mosterd saus
-Aardappel gratin
-Rijstgerecht
Walking diner vanaf 20 personen
Bij binnenkomst rustiek brood met diverse smeersels; aioli, kruidenboter, tapenade en olijven.
7 diverse gerechtjes die na elkaar worden geserveerd
- Soepje
-Rund
-Kalf
-Vis
-Vegetarisch
-Varken
-Gevogelte
Bovenstaande gerechten worden bereid naar de smaken van het seizoen
Afsluitend met een proeverij van desserts.
Live cooking/bbq 40 personen
Brood en vleessoorten
-Ambachtelijk desembrood met diverse smeersels (aioli, knoflookboter, tomatentapenade)
-Carpaccio met pesto, Reypenaar, gemarineerde artisjok en balsamico
-Coppa di parma met olijven, zoetzure groente en truffelmayonaise
Salades en Zalm
-Aardappelsalade met serranoham, ei, bieslook en tomaatjes
-Pastasalade met geitenkaas, zontomaat, pijnboompitjes en verse spinazie
-Gravad lax, zalmzijde gemarineerd in mosterd, bruine suiker en citroensap
Burger bar
Verse runder en kip burgers op een burger bun met verschillende toppings.
Barbecue ton
-Schweinehaxe
-Spareribs
Met diverse sauzen
Tijdens het buffet wordt er Fish & Chips uitgedeeld
Bovenstaande gerechten worden op verschillende buffetlocaties gepresenteerd.
Met Live Cooking.
Dessert
-Ambachtelijk schepijs van Scoop in de smaken vanille, aardbei en chocola.
Met echte slagroom en notencrunch.
Fingerfood
Crositini
Crostini carpaccio, pesto, pijnboompitten en reypenaar
Crostini vitello tonato, kalfsvlees met tonijn mayonaise
Crostini met coppa di parma en pomodori crème
Corstini met gemarineerde zalm en citroenmayonaise
Crostini met huisgemaakte paté en cranberry compote
Glaasje
Glaasje met ham en meloen
Glaasje met pittige gamba en yuzu mayonaise
Glaasje met mozzarella, zontomaat en basilicum
Glaasje met yakitori kipspiesje met sesam
Frituurhapjes
Mini frikadel
Bitterbal
Kaasstengel (oude kaas)
Mini kaassoufflés
Garnalen in krokant jasje
Vlammetjes
Kip krokantjes
Belegen kaas van Wapenaer en droge worst van Spijkerman
